vineri, 26 iulie 2013

Ai vazut un costum de baie dupa care esti innebunita si vrei sa il achitionezi , dar inainte de a o face trebuie sa fi sigura ca te si avantajeaza modelul pe care ai pus ochii si vei atrage priviri admirative.



Mignonele trebuie sa aleaga modele de costume de baie care sa le alungeasca silueta. Un costum din doua piese, in dungi verticale, de inspiratie nautica este ideal pentru fetele mici de inaltime, datorita efectului optic pe care il creaza. De asemenea, alege un bikini de inspiratie retro, cu talie inalta, intr-o culoare puternica, deoarece acest model va oferi senzatia unor picioare mai lungi. Daca iti plac modelele one-piece, opteaza pentru un costum cu decolteu adanc, in V, deoarece acesta nu numai ca atrage atentia asupra partii superioare, ci si alungeste corpul. Monikiniurile sunt si ele o optiune pentru mignone .







 

Daca natura te-a inzestrat cu un bust generos, este important sa optezi pentru un model de costum de baie cu bretele groase si cupe intarite, care sa iti ofere suportul de care ai nevoie. De preferat ar fi sa incerci sa costumele cu volane sau cu alte aplicatii care atrag atentia asupra bustului si care nu fac decat sa adauge volum in zona cu pricina. Un model de costum ideal pentru tine este cel intreg, uni, cu sustinere pentru sani.
Acest model iti va echilibra silueta si iti va oferi un look foarte senzual.









Femeile care au silueta tip para, cu solduri proeminente si bust mic, trebuie poarte un costume de baie care sa atraga atentia asupra partii superioare si care sa echilibreze silueta. In cazul costumelor din doua piese, alege un model cu imprimeu, volanase sau franjuri in partea de sus, pentru a atrage atentia in acea zona si pentru a oferi senzatia de volum. Partea de jos trebuie sa ramana cat mai simpla. In ceea ce priveste costumele de baie intregi, alege unul in doua culori, cu decolteu, care sa pastreze bustul si partea superioara in centrul atentie.





 


Daca ai o silueta androgina, cu membre suple si lungi, insa fara forme, cel mai bine este sa eviti costumele de baie simple si sa alegi modele cu diverse detalii si cu un croi feminin. Evita sutienele fara bretele, acestea aplatizeaza si mai mult bustul. Alege-le pe cele cu multe volanase, deoarece vor oferi senzatia de volum. Slipii
ideali sunt aceia care se leaga in parti, la solduri, sau aceia cu multe volanase si aplicatii. Toate aceste detalii te vor ajuta sa dai senzatia de corp cu forme, iti vor echilibra silueta












Femeile plinute sunt avantajate de costumele de baie intregi, in culori inchise, precum bleumaren, negru, verde sau rosu inchis, deoarece acestea micsoreaza si subtiaza. Un model petrecut ar fi ideal pentru ca acesta atrage atentia asupra taliei, cea mai ingusta zona a corpului, si o subtiaza. Trebuie sa fi atenta si la bretele , indicate ar fi modelele cu bretele groase , pentru sustinere .










Next
This is the most recent post.
Previous
Postare mai veche

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu