duminică, 9 iunie 2013

 


Fundele sunt unele dintre accesoriile de par care sunt in trend in vara anului 2013.  Cu aer retro, foarte feminin si usor copilaresc, o funda prinsa in par iti va oferi o candoare fermecatoare, mai ales daca stii sa o asortezi cu tinute in aceeasi nota seducatoare. Se poarta fundele modelate din panglici si esarfe, dar si cele inspirate de papioane. Orice culoare, model si imprimeu sunt admise :) .



 

Esarfele cu imprimeu le poti folosi pentru a evidential o tinuta sau pentru a ascunde un par rebel. Fie ca o infasori in jurul unui coc sau a unei cozi de cal, sau alegi sa iti acopere intreg parul sau numai o parte, o esarfa se dovedeste a fi un accesoriu de par extrem de util.





Bentitele cu flori in relief sunt cea mai frumoasa tendinta in materie de accesorii de par din aceasta vara.  In ceea ce priveste aceste accesorii, lasa bentitele sa fie in centrul atentiei si alege sa le porti cu tinute cat mai simple. Gaseste-le pe cele care se potrivesc cel mai bine stitului tau .







Bentitele cu flori si stele pretioase , perfecte pentru o tinuta de seara . In aceasta vara se poarta florile cu aspect pretios, dispuse de-a lungul bentitelor sau adunate in buchetele acelor de par.





 
Bentitele intr-o parte cea mai originala tendinta vara aceasta. Au totusi o singura regula: trebuie sa detina un design punk-chic, care sa ofere coafurii tale note rebele. Se poarta tintele, cataramele, cruciulitele, spinii, acele si orice intra in antiteza cu pretiozitatea materialului bentitei. Poarta bentita intr-o parte numai daca are acest design rebel, si numai daca porti si tu o tinuta pe aceeasi linie.





 
Palariile cu boruri largi ocupa primul loc in tendinte. Pana si palariile fedora isi maresc
borurile si devin mai feminine. Se poarta nuantele uni, fie neutre - crem, bej, negru, alb, fie intense - neon


0 comentarii :

Trimiteți un comentariu