sâmbătă, 8 iunie 2013


Iti propun cateva tipuri de sucuri naturale , care te pot ajuta sa pierzi din kilograme si sa beneficiezi in acelasi timp de multe vitamine .


Sucul de varza ,ideal in curele de slabire . Inhiba apetitul alimentar, combate constipatia, ajuta digestia si are efect energizant si vitaminizant. Il poti obtine prin stoarcerea frunzelor proaspete si se consuma inaintea fiecarei mese, in cantitati mici (100 ml). Adauga si alte ingrediente (condimente, verdeturi, miere, legume) pentru a obtine un gust cat mai bun.


Sucul ce morcovi  intareste sistemul imunitar deoarece contine multe vitamine si saruri minerale. De altfel, combate anemia si astenia, avand efect energizant si nutritiv. Sucul de morcovi trateaza diferite afectiuni ale pielii si este esential pentru sanatatea ochilor. Morcovii sunt bogati in antioxidanti, astfel ca incetinesc procesul de imbatranire a pielii, tin la distanta cancerul si ajuta la eliminarea toxinelor din organism. In timpul unei diete simti mereu nevoia sa consumi dulciuri pentru ca te simti fara energie si uneori esti dezamagita de rezultate. Ce-ai zice daca in loc sa mananci o prajitura sau o inghetata, ti-ai prepara un suc de
morcovi? Acesta stimuleaza productia de endorfina, ceea ce ajuta la eliminarea stresului.




Sucul de telina este ideal in combatrea retentiei de apa .Aceasta leguma este bogata in vitamine (B1, B2, B6, C), calciu, magneziu, fier, potasiu, acid folic si aminoacizi. Inlocuieste gustarile de tip junk food cu suc de slabit preparat din telina si vei reusi sa reduci kilogramele in plus intr-o perioada de timp scurta.






Ideal in curele de slabire este si sucul de grapefruit. Consuma doua pahare de suc de doua ori pe zi, de preferat intre mesele principale ale zilei. Daca ti se pare prea acru sau amar, indulceste-l cu putina miere sau combina-l cu fructe dulci.




 
Sucul de ananas te ajuta sa lupti impotriva celulitei, diminueaza aspectul inestetic al acesteia si oferind pielii tonus si prospetime. O dieta cu suc de ananas te va ajuta sa ai rezultate bune intr-o perioada scurta de timp si are si proprietati antiimflamatoare.





 
Sucul de afine de ajuta sa scapi mai repede de grasimea abdominala.  Afinele sunt recunoscute si apreciate pentru efectelor lor terapeutice, datorate continutului ridicat de antioxidanti si de minerale. Include in dieta ta pentru slabit sucul de afine si vei reusi sa reduci grasimea abdominala in doar doua saptamani.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu