vineri, 14 iunie 2013





Cercei din aur mat - fie din aur galben, fie in combinatii cu aur alb sau roz sunt una dintre cele mai noi si mai interesante tendinte.







Cerceii din aur roz - se pare ca anul acesta aurul roz este mult mai cautat ca cel alb. Poti opta intre modele
de zi, simple si fine si modele mai luxoase, de seara, asa ca daca planuiesti sa iti cumperi o noua pereche de cercei din aur, poti alege cu incredere aurul roz.







Cerceii din aur lungi - acest model de cercei iti pun in valoare trasaturile , sigurandu-ti un look feminin si senzual. Modelele sunt nenumarate, iti ramane doar sa il gasesti pe cel care iti place.









Cerceii din aur cu aspect pretios - potriviti pentru ocazii speciale. Daca porti o pereche de cercei din aur cu aspect pretios, spectaculos, opteaza pentru simplitate cand vine vorba de restul outfitului.







Cercei de aur cu surub - raman si ei in topul preferintelor. Ii poti purta zi de zi, insa ii poti asorta cu incredere si la tinute mai speciale, intrucat raman la fel de versatili. Modelele sunt foarte variate, de la modele simple , pana la cele cu pietre pretioase.




 

Cercei din aur cu aspect vintage, luxuriant - sunt una dintre cele mai interesante tendinte ale anului , asa ca poti incepe cautarile prin cutiile de bijuterii ale mamei sau chiar ale bunicii , cu siguranta o sa gasesti acolo modelele perfecte pentru noile tendinte. Poarta-i la ocazii, alaturi de rochii simple, elegante, pentru ca cerceii sa fie punctul de interes al tinutei.







1 comentarii :