vineri, 14 iunie 2013

Pentru a scapa de celulita indicat ar fi sa urmati o dieta sanatoasa , in care sa consumati si alimente care va accelereaza metabolismul , sa folositi produse anticelulita , sa faceti si niste masaje , dar pe langa astea cel mai indicat si ceea ce sustin eu cel mai mult este sportul ( desi recunosc ca il ultima vreme n-am mai prea practicat :D ) . 

1. Unul dintre cele 5 alimente care va pot ajuta sa combati celulita este Pestele . La gratar , fiarta sau la cuptor , carnea de peste va ajuta in lupta cu celulita . Este bgata in fosfor, grasimi de buna calitate, acizi grasi omega 3, omega 6.

2. Fructele de mare sunt o buna sursa de proteine, fiind totodata sarace in grasimi dar, bogate in zinc, dar si alte minerale si vitamine. Sunt ideale in curele de slabire. 

3. Oleaginoasele te pot ajuta si ele sa combati "coaja de portocala" . Nucile, alunele, arahidele, caju, miejii de seminte – toate aceste fructe oleaginoase prezinta un puternic efect anticelulitic si de ardere a grasimilor. De regula ele se consuma crude si nu in cantitati mari pentru ca sunt destul de caloruice, 50gr ar fi mai mult ca suficiente pe zi :) .

4. Legumele ar trebui sa reprezinte aproximativ 50% din cantitatea de alimente consumate intr-o zi. Bogate in vitamine, minerale si antioxidanti, legumele sunt ideale in dieta celor care doresc sa elimine surplusul de kilograme si celulita. Legumele sunt energizante, accelereaza metabolismul, detoxifica, dar totodata sunt sarace in calorii.

5. Chilli si condimentele acccelereaza metabolismul, mobilizeaza grasimile, sunt bogate in antioxidanti si fier si totodata reduc stresul si imbunatatesc digestia.

0 comentarii :

Trimiteți un comentariu