Manichiura de tip caviar este o tendinta care merita incercata cel putin o data in acest sezon. Nu doar pentru ca este un stil nou, ci si
pentru ca imbina principiul de baza in beauty, esteticul, cu o nota de
extravaganta care poate fi usor transformata in pret-a-porter. Stilurile de "ornare" a unghiilor raman un
statement, un instrument de beauty ce iti reflecta pe deplin personalitatea , iar acest tip de manichiura reprezinta un must have in 2013 . Compania care a dezvoltat conceptul, Ciate, le numeste perle
de caviar, insa, in realitate, acestea sunt margele de mici dimensiuni, cu un
diametru de aproximativ o jumatate de milimetru.
Cum sa iti realizezi singura acest model de manichiura :
- primii pasi pe care trebuie sa ii urmezi , sunt cei clasici , pe care ii stim fiecare dintre noi :) : pilirea unghiilor, aranjarea cuticulei, aplicarea unui base
coat sau a unui lac de unghii si a unui strat de oja.
- margelutele se aplica abia dupa ce ai folosit al doilea
strat de oja, inainte ca acesta sa se usuce. Perlutele de caviar se toarna pur
si simplu deasupra unghiei, prinzandu-se de oja care actioneaza precum un clei.
Este recomandat sa asezi un bol sub unghii, pentru a strange margelele cazute
si a le pune la loc in recipientul lor.
Atunci cand unghia este acoperita in intregime de perlute de
caviar, preseaza-le usor cu degetul, pentru a le fixa. Acest pas le va conferi
mai multa rezistenta pe unghie. Aplica un strat subtire de lac doar pe marginea
unghiei.
Multi specialisti in domeniu prefera sa aplice lac transparent pe toata
unghia, pentru a fixa margelele si pentru a obtine, astfel,
durabilitate. Dar, acesta schimba textura 3D,
matuind-o, si estompeaza culoarea perlutelor. Daca vrei sa mizezi pe
efect intens, nu pe rezistenta, iti recomandam sa folosesti top coat-ul
pe marginea unghie.
0 comentarii :
Trimiteți un comentariu